Wie zijn wij

Wij zijn een kleine, volledig gecertificeerde coöperatie met enthousiaste en positief ingestelde zorg-professionals.
Wij werken nauw samen met elkaar, te denken aan het volgen van scholingen, onderling overleg, korte lijnen en staan klaar voor elkaar.

Hierdoor is er in geval van nood altijd sprake van een een backup die de zorg (gedeeltelijk) kan overnemen.
Wij onderscheiden ons van andere zelfstandige kraamverzorgenden omdat wij, binnen de coöperatie, alles zelf regelen. Wij hebben alles bedrijfsmatig goed voor elkaar. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars en kunnen hierdoor direct zelf declareren. Hieraan worden hoge eisen gesteld, en wij zijn heel trots dat wij hier aan voldoen.

U kiest zelf voor de kraamverzorgende die bij u en uw gezin past, zij zal zorgen voor een fantastische start met uw kindje. Ons doel is dat u na de kraamweek goed uitgerust bent en goed weet hoe u uw baby het beste kunt verzorgen.

Naast dat wij uiteraard over de juiste bijscholing en diploma’s beschikken en ingeschreven staan bij het Kennis Centrum KraamZorg (KCKZ) vinden wij een juiste attitude en een groot empathisch vermogen minstens zo belangrijk.

Een flexibele zorgzame houding, het fijn vinden om deze week voor u en uw gezin te zorgen, rekening houdend met uw wensen en behoeften, daar draait het bij ons om!

Het mooie van onze organisatie is het feit dat u de mogelijkheid krijgt om te kiezen voor de kraamverzorgende die bij u past, die u van aanmelding tot en met de kraamperiode begeleidt waar u dat nodig acht.

Heeft u nog vragen neem dan contact met ons op door te bellen met 088-GEBOREN of stuur een mail naar info@kraamzorgnl.nl

Wilt u zich direct aanmelden voor kraamzorg:
klik hier om aan te melden

Heb je interesse om als zelfstandige kraamverzorgende lid van onze coöperatie te worden?

klik hier voor meer informatie