Wie zijn wij

KraamzorgNL is de overkoepelende kraamzorgorganisatie voor meerdere regionale coöperatieve kraamzorg samenwerkingsverbanden.
De coöperaties bestaan uit zelfstandig ondernemende kraamverzorgenden.

U kiest zelf voor de kraamverzorgende die bij u en uw gezin past, zij zal zorgen voor een fantastische start met uw kindje. Ons doel is dat u na de kraamweek goed uitgerust bent en goed weet hoe u uw baby het beste kunt verzorgen.

Naast dat wij uiteraard over de juiste bijscholing en diploma’s beschikken en ingeschreven staan bij het Kennis Centrum KraamZorg (KCKZ) vinden wij een juiste attitude en een groot empathisch vermogen minstens zo belangrijk.

Een flexibele zorgzame houding, het fijn vinden om deze week voor u en uw gezin te zorgen, rekening houdend met uw wensen en behoeften, daar draait het bij ons om!

Het mooie van onze organisatie is het feit dat u de mogelijkheid krijgt om te kiezen voor de kraamverzorgende die bij u past, die u van aanmelding tot en met de kraamperiode begeleidt waar u dat nodig acht.

Heeft u nog vragen neem dan contact met ons op door te bellen met 088-GEBOREN of stuur een mail naar info@kraamzorgnl.nl

Wilt u zich direct aanmelden voor kraamzorg:
klik hier om aan te melden

Heb je interesse om als zelfstandige kraamverzorgende lid van onze coöperatie te worden?

klik hier voor meer informatie