Nieuws

16-03-2019

Markt voor zwangeren en jonge gezinnen

Ook in 2019 neemt KraamzorgNH weer deel aan dé markt voor zwangeren en jonge gezinnen’. De markt is inmiddels een begrip in de regio. Dit jaarlijks terugkomend evenement trekt steeds meer bezoekers. Daarom organiseren we nu voor de 7e keer de markt waar zwangerschap en jonge gezinnen centraal staan.

De markt zal plaatsvinden in het Dijklander Ziekenhuis locatie Hoorn op zaterdag 25 mei 2019 van 09.30 – 13.00 uur.

Het evenement wordt georganiseerd door het Dijklander Ziekenhuis in samenwerking met diverse kraamorganisaties uit de regio Hoorn en Purmerend en de GGD Hollands Noorden.

 

Wat kan ik van de markt verwachten?

We bieden een divers aanbod op de markt aan, specifiek gericht op de zwangere vrouw en jonge gezinnen. Er zijn meer dan 50 stands waar je je product of dienst kunt aanbieden. Daarnaast vinden er ook rondleidingen plaats over de kraam- en couveuse suites, waar we sinds dit jaar ook een suite met bevalbad kunnen laten zien. Ook zijn er activiteiten voor het hele gezin zoals een speelhoek voor kinderen, schminken, demonstraties, winacties en veel meer.

 

 

19-04-2017
Voorzitter Margreet in de KraamSupport!

Margreet voorzitter van KraamzorgNL en ook KraamzorgNH vertelt vol trots over onze samenwerkingsvorm “de coöperatie” in de KraamSupport!!

29-03-2017
Kraamzorg Noord-Holland deelt haar informatie en tips met weekblad “De Kogge”.

Advertentie uit Weekblad “De Kogge”

 

21-01-2017
Slimmer zwanger!

Slimmer Zwanger is HET persoonlijke coachingsprogramma op je mobiele telefoon.
Met deelname aan SlimmerZwanger kan je de kans op zwangerschap vergroten en problemen tijdens de zwangerschap en bevalling verminderen.

Ga voor deelname aan het onderzoek, en dus gratis coaching, naar: www.slimmerzwanger.nl/onderzoek

23-06-2015
Bereikbaarheid
KraamzorgNH is 24 uur, 7 dagen in de week bereikbaar op 088- GEBOREN (088-4326736)