Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap!

Mijn naam is Jellina van Zuiden.

Alweer ruim 10 jaar werkzaam als zelfstandig kraamverzorgende en op deze manier de steun voor moeder, vader, kind en het gezin vanaf de geboorte tot en met 8 dagen na de geboorte. Ik doe dit werk nog steeds met heel veel plezier.

Ik ben rustig, flexibel, enthousiast en vind het belangrijk dat het gezin zich thuis voelt als ik als kraamverzorgende aanwezig ben en dat het gezin na de geboorte in alle rust elkaar mogen leren kennen. De rest er omheen moet geen zorg voor hen zijn.

Ik ga voor zorg op maat, professionele zorg, in je eigen vertrouwde omgeving met 1 kraamverzorgster.

De kraamzorg voor mij; Een heerlijk beroep. De geboorte, de zorg voor het hele gezin. Dat ik als kraamverzorgende in deze intieme periode aanwezig mag zijn en even onderdeel wordt van het gezin.

Ik kom jullie graag helpen in deze unieke tijd!

Lieve groet, Jellina

Voor meer info en/of ervaringen van andere ouders/gezinnen kun je lezen op:

www.kraamzorgjellina.nl

Aanmelden bij Jellina